KIWI HOTEL & 
KANTOORINRICHTING
Beekstraat 26
6231LG Meerssen

Groot Haasdal 6
6333 AW SCHIMMERT
Nederland

Tel. 0031 (0)6 – 469 62 017
Stuur mail

KIWI Hotelinrichting

De inrichting van een hotel is zeer belangrijk voor het succes van een hotel. Uitgangspunt moet altijd zijn dat de gasten zich thuisvoelen. Ook moet de inrichting goed aansluiten bij het concept, doelpubliek, locatie en wat je als hotel wil uitstralen. Naast service en kwaliteit is het interieur een goede manier om u te onderscheiden van andere hotels. Natuurlijk moet het mooi zijn maar ook functioneel daarbij letten we ook bij het ontwerp of de ruimte bijvoorbeeld makkelijk is schoon te houden. Met onze jarenlange internationale ervaring willen wij u daarbij graag helpen.

Kantoorinrichting

Ook voor kantoorruimtes geldt dat de werknemers zich moeten thuisvoelen op hun werkplek. Soms zit uw personeel 8 uur of langer in het kantoor. Een mooie kantoorinrichting zorgt voor meer productiviteit, creativiteit en positiviteit.

Een mooie ruimte om te ontspannen zorgt tevens voor meer interactie in een meer informele sfeer. Naast kantoorruimten hebben wij ook ervaring met openbare ruimten zoals bibliotheken, voetbalkantines etc.

KIWI Makeover

Horeca project - C&P - sofa Sintese

Is uw onderneming toe aan een makeover, maar weet u niet waarmee, hoe of in welke stijl u wilt restylen? Dan biedt onze ervaren interior designer uitkomst! Met flair en creativiteit adviseert zij u hoe u het concept van uw bedrijf in het interieur kunt uitwerken. Het advies voor kleuren, materialen, meubels en verlichting is altijd conform uw budget.

Tevens leveren wij meubels en bedden. Wij werken nauw samen met fabrikanten van meubels (o.a. Indera en Moome) en  bedden (o.a. Nottinblu en Savoir) en kunnen daardoor leveren tegen zeer gunstige prijzen. Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.