KIWI HOTEL & 
KANTOORINRICHTING
Beekstraat 26
6231LG Meerssen

Groot Haasdal 6
6333 AW SCHIMMERT
Nederland

Tel. 0031 (0)6 – 469 62 017
Stuur mail

Werkwijze

Na een oriënterend kennismakingsgesprek op locatie zetten wij de eisen en wensen van de klant om in een ontwerp. Samen komen we uiteindelijk tot een mooi, passend en creatief ontwerp dat past binnen uw budget.

 

Als dit geheel naar uw wens is gaan we kijken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen realiseren. Vaak is er sprake van maatwerk en daarom werken wij samen met fabrikanten die naast standaard producten deze ook op maat kunnen maken. Wij komen alles bij u inmeten om het vervolgens uit te werken in detailtekeningen.

Onze ontwerpen kenmerken zich door creatieve en unieke eigenschappen waardoor u zich gaat onderscheiden van anderen in de markt. Wij werken bijvoorbeeld veel met 3D printen waardoor meubels, balies etc. een persoonlijke touch krijgen en dus dus uniek zijn. U kan bijvoorbeeld uw huisstijl of logo laten terugkomen in verschillende items. Naast meubels, kasten en bedden kunnen onze interieur designers u helpen met een perfect verlichtingsplan en met kleur en materiaalkeuzes voor wand, vloer-en plafond.

Of het nu gaat om een losse ruimte of om een totaalconcept onze specialisten kunnen het voor u realiseren.

KIWI zal de projecten van A tot Z zorgvuldig begeleiden zodat u zich daar over geen zorgen hoeft te maken. Gedurende het gehele proces bewaken wij de planning, kwaliteit en kosten.